Nederlands Deutsch

bewonderbanken-strip-2.jpg
HomeBewonderbankenEten & Drinken

Lekker eten en drinken in en rond Onderbanken

Of je nu lekker kalm door de natuur slentert of op je mountainbike de bossen doorkruist; geen enkele activiteit is compleet zonder een beloning in de vorm van een hapje en een drankje. En daar hoeft in Onderbanken niemand lang naar te zoeken, want terrasjes, restaurants en andere horecagelegenheden zijn er genoeg.

In Merkelbeek bent u bijvoorbeeld van harte welkom bij Eetcafé Smeets voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een volledige, goed verzorgde maaltijd. De eigenaren van Dorpsbrouwerij De Maar in hartje Jabeek staan graag voor u klaar met lekker glas bier, een tosti of een stuk gebak.

En in Schinveld kunt u bij de visvijver zelfs bovenop het water plaatsnemen en een vorkje prikken bij Boven Water.

Het zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden die Onderbanken u te bieden heeft. Het voert te ver om ze hier allemaal te noemen, maar op onze website vindt u een uitgebreide lijst van alle horecagelegenheden. We bevelen ze van harte bij u aan!

En wilt u liever in de vrije natuur eten en drinken? Ook dat kan. Overal in de bossen rond de vier kernen vindt u picknickbanken, boshutten en terrassen waar u lekker kunt eten en drinken, terwijl u heerlijk ontspant. 

Heeft u er al zin in gekregen? Aarzel niet langer en laat u verleiden in Onderbanken. Verlekker u niet alleen aan de oogstrelende omgeving, maar ook aan de tongstrelende verwennerijen die Onderbanken voor u in petto heeft. Al uw zintuigen zullen overuren gaan maken, dat kunnen we u in elk geval op een presenteerblaadje geven!

Kom proeven en met volle teugen genieten…BEWOnderbanken.

 

 

Foto's © Ria Gerards

Gasterie Hedelfinger

De knusse gasterie is direct gelegen aan diverse wandelen fietsroutes en beschikt over een mooie grote speelwei
en gratis parkeerfaciliteiten. Wij bieden een kleine, gevarieerde kaart met o.a. Limburgse specialiteiten tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. U bent van harte welkom op vrijdag van 16.00 t/m 23.00 uur of op zaterdag, zondag van 10.30 t/m 22.00 uur in de huiskamer van Bingelrade!

Quabeeksweg 1, Bingelrade
Telefoon: 06-52758842
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.gasteriehedelfinger.nl

Restaurant De Lier

Restaurant De Lier ligt in Schinveld, aan het zweefvliegveld van de ELZC. Het thema hier is ‘ontdekken en relaxen’. Ontdek de mooie natuur van de Schinveldse Bossen en Roode Beek door de vele wandel- en fietspaden, of vanuit de lucht. In ons restaurant of op ons terras kunt u genieten van bijvoorbeeld onze zelfgemaakte vlaaien of bonbons. Onze menukaart staat bekend om de heerlijke gerechten gemaakt van het vlees van de Schotse Hooglanders die de weiden in de omgeving begrazen. Onze gerechten zijn dus biologisch, eerlijk en betaalbaar. Koken voor gasten met allergieën zijn voor onze keuken geen enkel probleem.

Leiffenderhofweg 3, Schinveld
Telefoon: 045-5272132
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.restaurantdelier.nl

Cafetaria Mi-Loes

Ook voor Indonesische specialiteiten. Vers gebakken friet en snacks. Vers gebakken stokbrood. Softijs en milkshake. Koffie. Wij staan elke zondag op de Vrije Markt in Brunssum.

Heidestraat 28, Schinveld
Telefoon: 045-5257881
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.cafetaria-mi-loes.eu

Go to top