Nederlands Deutsch

bewonderbanken-strip-2.jpg
HomeBewonderbankenInfoNieuwsarchiefBCO Zoëmerflestival

BCO Zoëmerflestival

Zoëmerflestival: nieuwe zomeractiviteit voor het hele gezin

SCHINVELD - De eerste editie van het Zoëmerflestival vindt op 3 juli plaats in het centrum van Schinveld. Business Club Onderbanken (BCO) vormt het jaarlijkse kinderevent Flestival om tot een dag voor iedereen. Met een gevarieerde programma belooft het Zoëmerflestival een gezellig zomerfeest te worden voor heel Onderbanken.

Lees meer: BCO Zoëmerflestival

Terugblik jaarlijks eindejaarsevenement

Terugblik

Zondag 13 december hield BCO haar jaarlijkse eindejaarsevenement. Deze keer, vanwege de onverwachte sluiting van de Schinvelderhoeve, in een aangepaste uitvoering op de Bleekplaats in Schinveld. Er was koopzondag, kerstmuziek en diverse ondernemers bemanden huisjes met leuke spulletjes en hapjes en drankjes waardoor het een sfeervolle event werd. Kinderen konden knutselen, spelen en gratis snoepen van poffertjes en popcorn.

Lees meer: Terugblik jaarlijks eindejaarsevenement

Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO

Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO: BeWonder. Een ouderwets gezellig dorpsfeest op de Bleekplaats te Schinveld.

BeWonder Onderbanken: Doe jij mee?

Lees meer: Zondag 13 december het eindejaarsevent van BCO

Terugblik op Sinterklaas Intocht Schinveld

Sinterklaas intocht 2015

De Sint en zijn pietermannen arriveerden afgelopen zondag 21 november per bootje! Niet over de Beek, maar op sleeptouw genomen door de brandweer. Een geluk bij een ongeluk: dankzij een lange ladder van de brandweer konden twee zoekgeraakte pieten gered worden.

Om bij te komen van alle spanningen nodigde Sinterklaas alle kinderen, papa's en mama's uit voor een Meet en Greet en workshops pietendansen in zaal Meetpoint.

Lees meer: Terugblik op Sinterklaas Intocht Schinveld

Zomeractiviteit BCO 2015

Zondag 28 juni hield ondernemersvereniging BCO het jaarlijkse zomer evenement voor de jeugd dat dit jaar werd gedoopt tot 'Flestival'.

Eerst de flessenpostrace in de Beek en daarna muziek, gezelligheid en activiteit op het terrein bij de visvijvers.

Lees meer: Zomeractiviteit BCO 2015

BCO Familiedag: Flestival

Kom jij zondag 28 juni ook naar de BCO familiedag?

We starten met de inmiddels traditionele flessenpostrace en gaan aansluitend verder met een hindernissen speurtocht, muziek en visclinic. Verder kan je je laten schminken, er zijn glittertattoos, ballonfiguren, GRATIS popcorn en ranja. Ook de brandweer is aanwezig.

Lees meer: BCO Familiedag: Flestival

Gouden Paasei wandeling succesvol

BCO Onderbanken hield op paasmaandag een succesvolle Gouden Paasei wandeling. Aan deze paasactiviteit, die dit jaar voor de tweede keer plaatsvond, namen ruim 200 wandelaars deel. Een forse stijging ten opzichte van vorig jaar.

De paashaas kwam een kijkje nemen en voor de allerkleinste deelnemers was er na afloop een lekkere beloning in de vorm van een chocolade paashaas.

Lees meer: Gouden Paasei wandeling succesvol
Go to top