Nederlands Deutsch

bewonderbanken-strip-1.jpg
HomeBewonderbankenInfoParkeren

Parkeren

Midden in het centrum van Onderbanken treft u de Bleekplaats. Van hieruit heeft u makkelijk toegang tot de winkels en horeca gelegenheden in het centrum van Schinveld. Zo heeft iedere kern wel een vergelijkbaar plein waar u makkelijk kunt parkeren. U kunt u gemotoriseerd vervoer hier achterlaten om lekker de omgeving te gaan verkennen, uw inkopen te doen of gewoon om te wandelen.

Voor Jabeek heet dit plein "Maar", Voor Merkelbeek "Douve" en in Binglrade is het de kruising van de Dorpstraat en Kruisstraat.

Ook is het mogelijk om uw auto in het groen te parkeren, dat wil zeggen net voordat u het goed nadert. Horeca gelegenheid/infopoint Boven Water in Schinveld is goed bewegwijzerd met bruin witte borden. Hier treft u een ruime parkeergelegenheid en het beginpunt van een prachtig wandelgebied. Dit geldt ook voor de ELZC (eerste Limburgse Zweefvliegclub) in Schinveld. Ook hier is er ruime parkeergelegenheid aanwezig. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten van de zweefvliegtuigen. Op afspraak is het ook mogelijk om een keer mee te vliegen.

Go to top